logo_HU.png Language: DE |  CZ |  SK |  EN 
 
 
L O G I N
Felhasználó név
PIN
 
Figyelem! Karbantartás miatt az Oberbank eBanking 02:00 tól 03:00 óráig nem elérhető.
 

2016. november 1-től az Ön eBanking felülete is SEPA-képes!

Az eddig megszokott bel- és külföldi átutalások mellett ezentúl a SEPA átutalások is rendelkezésére állnak.
A SEPA (Single European Payments Area) egy standardizált fizetésforgalmi eszköz belföldi és határon átnyúló euró fizetések végrehajtásához.
Fontos információ: A megbízó és a kedvezményezett számlaszámát az eddigi bankazonosító és bankszámlaszám helyett az IBAN számlaszámmal
kell megadni. Részletes információkat a SEPA ügyfél-tájékoztatóban találhat. További információért kérjük forduljon kollégáinkhoz bankfiókjainkban.
 

Vállalkozói ügyfeleink figyelmébe

Az Oberbank AG Magyarországi Fióktelep tájékoztatja ügyfeleit, hogy a vállalkozásokra érvényes kerettúllépési kamat kondíciós lista 2015.10.25-től módosul, az ÁSZF 6.1. (a) pontjára való hivatkozással. Amennyiben a módosítás(oka)t nem fogadja el, úgy a hatálybalépés előtti napig Önnek lehetősége van a számlavezetésre vonatkozó keretszerződést személyesen bankfiókunkban vagy írásban, azonnali hatállyal, díjmentesen felmondani, ellenkező esetben a Bank a módosítást elfogadottnak tekinti. A kondíciós lista megtalálható a Bank honlapján (www.oberbank.hu), illetve a fiókokban.

Az Oberbank AG Magyarországi Fióktelep tájékoztatja ügyfeleit, hogy a vállalkozásokra érvényes látra szóló betétekre vonatkozó kondíciós lista 2015.10.20-től módosul. Amennyiben a módosítás(oka)t nem fogadja el, úgy a hatálybalépés előtti napig Önnek lehetősége van a számlavezetésre vonatkozó keretszerződést személyesen bankfiókunkban vagy írásban, azonnali hatállyal, díjmentesen felmondani, ellenkező esetben a Bank a módosítást elfogadottnak tekinti. A kondíciós lista megtalálható a Bank honlapján (www.oberbank.hu), illetve a fiókokban.

Üdvözlettel:

Oberbank AG

Magyarországi Fióktelep